Közelségi partner

A Piscines Waterair, mindenütt a közelében van Franciaországban.

A Piscines Waterair 330 dolgozóbólálló munkacsapat, akik nap mint nappal azzal a céllal dolgoznak: megvalósítani az ön álom-medencéjét!

Előtte: uszodatechnikusunk, munkatársunk meghallgatja önt és minden szempontot tanulmányozva segítségére lesz a helyes választásban. A Piscines Waterair térítésmentes, személyre szabott telepítési tanulmányt kínál önnek minden kötelezettség nélkül.

Ezalatt: segítjük abban, hogy tervét sikerre vigye: tanácsadó szakembereink segítségével, ha a saját telepítés mellett dönt. Figyelemmel kísérjük a projektet, ha a Posikit megoldást választja.

Ezután: Kérdése van a medence feltöltésével kapcsolatban, kétségei vannak a karbantartást illetően, vagy egyszerűen csak új tartozékokra vágyik. Munkatársaink és és uszodatchnikusaink segítségére lesznek.

A medencegyártó Waterair egész Franciaország területén mdence viszonteladói hálózattal és Önhöz közeli tanácsadókkal rendelkezik.
A legnagyobb mértékben rendelkezésre állnak, hogy tanácsokkal szolgáljanak, segítségére legyenek a megfelelő döntés meghozatalában és figyelemmel kísérjék a projekt megvalósítását. Kérje az ingyenes telepítési tervet és ingyenes medence árajánlatot!

Kérjen
INGYENES
katalógust
Személyre szabott tervezésKérjen ingyenes beépítési tanulmányt és mindenre kiterjedő kötelező árajánlatot

Kérje INGYENES katalógusunkat

Kérjük, minden mezőt töltsön ki.