Lépcsők

Elegancia és kényelem…

Az esztétikus és kényelmes lépcső központi szerepet foglal el a medence testreszabásában.
Az egész család által kedvelt, barátságos, megkönnyíti és biztonságossá teszi a medence megközelítését. Különösen a legkisebbek és idősebbek számára ajánlott.

Gyártóüzemünkben készülnek (a Orbis kivételével), kitűnő minőségű anyagokból. Értékesítés előtt minden esetben ellenőrzésen és tesztelésen esnek át.

Enjoy lépcső

Enjoy lépcsőEnjoy lépcsőEnjoy lépcső

Szélesség:  2,50 m

Kizárólag a Elsa medencéhez tervezve

Az elegáns és időtlen formatervezésű Enjoy lépcsőt kimondottan az Elsa modellhez tervezték. Kiterjedt méretéből adódóan kényelmesen kihasználható a nagy tér anélkül, hogy a medence úszóterülete lecsökkenne.

Szélesség: 2,96 m

Csak a modern medence modellek termékcsaládjában áll rendelkezésre: Cléa, Luna, Eva, Emma és Lola.

A medence szerves részeként a Pacio benyúló medencével teret nyerhet a medence körül. A medence és a lépcső egyetlen, egymástól elválaszthatatlan egységet képeznek.

Inside lépcső

Inside lépcsőInside lépcsőInside lépcső
Az INSIDE a WATERAIR új lépcsője. Kizárólag a SARA medencéhez tervezve, az INSIDE egyesíti a modern formatervezést az optimális ergonómiával. Mivel a medence sarkába épül, ezért lehetővé teszi a medence teljes hosszának kihasználását úszás céljára, és az úszótér biztonságos megközelítését.
- Színválaszték: beige gránitmintás és szürke gránitmintás felület.
- Választható tartozékok: rotációs hidromasszázs szelep és Escalight (3 LED spot), amely megvilágítja és biztonságossá teszi a belépést a medencébe.
Szélesség: 1,17 m

Az Orbis medencelépcső a Piscines Waterair medencelépcső-termékcsaládjának legújabb fejlesztése. Letisztult és modern kialakítása lehetővé teszi a harmonikus illeszkedést a medencék minden formájához.

Paso lépcső

Paso lépcsőPaso lépcsőPaso lépcső

Szélesség: 1,60 m

A Paso lépcső keskeny kialakításánál fogva könnyen beilleszthető a különböző formájú medencékbe. A második lépcsőfok kifejezetten a kényelmes ülést szolgálja.

Fehér vagy gránitos kivitelben kapható.

Roman lépcső

Roman lépcsőRoman lépcsőRoman lépcső
Szélesség: 2,60 m

Az elegáns és tágas Roman lépcső igazi kikapcsolódást nyújt. Fehér vagy gránitos kivitelben kapható. A Roman lépcsőre forgó hidroterápiás fúvóka is felszerelhető.

Kérje INGYENES katalógusunkat

Kérjük, minden mezőt töltsön ki.