Medence, Cléa, 7,01m x 4,10m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Medence, Cléa, 7,01m x 4,10m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Medence, Cléa, 7,01m x 4,10m x 2,96m, escalier Pacio, liner Türkiz Medence, Cléa, 8,87m x 4,57m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Medence, Cléa, 8,87m x 4,57m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Medence, Cléa, 8,87m x 4,57m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Medence, Cléa, 7,94m x 4,10m x 2,96m, escalier Pacio, liner Szürke márványos Medence, Cléa, 8,87m x 4,10m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toscane Medence, Cléa, 7,01m x 4,10m x 2,96m, escalier Pacio, liner Szürke márványos

Cléa medence

A medence jellemzői

Modell : Cléa 1-410
Méretek : 7,01m x 4,10m x 2,96m
Lépcső : Pacio
BurkolófalFólia : Gris
Egyéni formájú

Cléa medenceCléa

Kiváló kivitelüknek köszönhetően a Cléa medencék bármely kertnek stílusos díszei lehetnek. A harmonikus, lágy vonalak adta eleganciát a 2013-as verseny zsűrije ezüstéremmel jutalmazta az "egyéni formájú, 30 m²-nél kisebb vízfelületű medencék" kategóriájában. 

Adjon egyéni hangulatot medencéjének opciók széles választékával, és élvezze a nyaralás örömeit, anélkül, hogy ki kellene mozdulnia otthonról!

Méretek

A Cléa medencék ügyfeleink egyéni igényeinek és a terepviszonyoknak egyaránt megfelelnek. Több gyári medenceméret választható.

Alapfelszereltség

A beépített Pacio lépcsővel a Cléa medencék kiváló pihenőhelyet nyújtanak. Válassza ki a kertjéhez leginkább illó betétszínt. Mentazöld, szürke, azúrkék, vagy toszkán krémszín: válasszon kedvére! Válassza ki a tervezett használatnak legmegfelelőbb medencetestet az 1,20 m (vagy opcionálisan 1,50 m) sík profil, illetve az ívelt vagy öblös profilok közül. E széles választéknak köszönhetően biztosan megtalálja, amire szüksége van, legyen szó úszásról, sportugrásról, vagy vízi játékokról.

Kényelmi kiegészítők

A medence egyéni stílusát csúszásgátló STONE szegélyekkel egészítheti ki. A varázslatos esti hangulatot és a még esztétikusabb megjelenést fehér vagy színes LED hangulatfényekkel biztosíthatja. Ezek a kiegészítők kiválóan kiemelik a medence elegáns vonalait. Azoknak, akik adnak a biztonságra, a Waterair valamennyi érvényes szabványnak megfelelő biztonsági kiegészítők széles skáláját kínálja. Fedelek, riasztók, vagy korlátok: védje medencéjét az Önnek leginkább megfelelő eszközökkel.

Előnyök

Ez a modell harmonikusan ötvözi az egyenes vonalakat és íveket, elegendő helyet hagyva a különböző tevékenységeknek; játéknak, pihenésnek és fürdőzésnek egyaránt. A Cléa medencék számos választható méretükkel bármely kertbe illenek. A lépcső nyújtott íve különleges, egyedi megjelenést kölcsönöz a medencének.

A Cléa egyéni formájú medencemodell, melyet kedvére alakíthat.

Kérje INGYENES katalógusunkat

Kérjük, minden mezőt töltsön ki.