Medence, Emma, escalier Pacio, liner Toscane Medence, Emma, 7,24m x 4,15m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toscane Medence, Emma, 8,17m x 4,15m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Medence, Emma, 8,17m x 4,15m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris

Emma medence

A medence jellemzői

Modell : Emma 1-415
Lépcső : Pacio
BurkolófalFólia : Toscane
Egyéni formájú

Emma medenceEmma

Az Emma egyéni formájú medencék ideálisak, ha pihenéshez, játékhoz, és úszáshoz egyaránt alkalmas méretű medencét keres. Egyedi formája különleges eleganciát kölcsönöz, mely bármely kertbe tökéletesen illik.

Méretek

Ez a modell két nagy méretben rendelhető: 7,24 x 4,15 x 2,96 m, 22 m2 vízfelülettel, illetve 8,17 x 4,15 x 2,96 m, 25 m2 vízfelülettel. Méretüknek köszönhetően ezek a medencék pihenéshez és sporthoz is ideálisak.

Alapfelszereltség

Az Emma medencéket számos alaptartozékkal szállítjuk. A betét színe igény szerint lehet mentazöld, azúrkék, szürke, vagy toszkán krémszínű. A beépített Pacio lépcső kiválóan illik az egyedi formákhoz, illetve az egyes medencetestekhez, melyek lehetnek sík, ívelt vagy öblös típusúak, attól függően, mire szeretné használni a medencét (játék, sportugrás, stb.). A hatékony karbantartás érdekében az Emma medencékhez 3 különböző szűrőtípust kínálunk: kazettás, homok- és kompakt szűrőrendszereket.

Kényelmi kiegészítők

Egészítse ki medencéjét választható színű betéttel, 3 különböző szűrőrendszerrel (Locaroc, Locatec, és Locatec Premium), illetve fehér vagy színes LED-es hangulatvilágítással. A nagyobb biztonság érdekében a medence felszerelhető korlátokkal és riasztókkal is.

Előnyök

A lépcső nyújtott, lekerekített formája egyedi, esztétikus megjelenést kölcsönöz a medencének, amely akár több részre is felosztható: kialakítható külön játék-, pihenő-, és fürdő terület. Az Emma medencék az eredetiség és elegancia tökéletes ötvözetét nyújtják.

Egyéni formáikkal az Emma medencék pihenésre és szórakozásra egyaránt alkalmasak. Szabja személyre medencéjét igény szerint.

Kérje INGYENES katalógusunkat

Kérjük, minden mezőt töltsön ki.