Medence, Luna, 6,54m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Medence, Luna, 6,54m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toscane Medence, Luna, 7,54m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toscane

Luna medence

A medence jellemzői

Modell : Luna 2-296
Méretek : 6,54m x 2,96m
Lépcső : Pacio
BurkolófalFólia : Gris
Egyéni formájú

Luna medenceLuna

A Luna medencék modern, komoly stílusukkal tökéletes kültéri kiegészítők. Egyéni formájukkal és a beépített Pacio lépcsőkkel ezek a medencék kiváló pihenőhelyet kínálnak. Játékhoz és edzéshez egyaránt ideális!

Méretek

A medencék egyéni formái lehetővé teszik, hogy akár kisebb területen is barátságos családi pihenőhelyet alakítson ki. A medence két típusban kapható, 2,96 m szélességgel és választható, 6,54 m vagy 7,47 m hosszúsággal, 18 vagy 21 m2 teljes vízfelülettel. Kényelmes pihenés az egész család számára.

Alapfelszereltség

Medencéje számos, az Ön kényelmét szolgáló kiegészítővel szerelhető fel. A medencebetét színe igény szerint választható; válogasson a mentazöld, azúrkék, szürke, márvány, vagy toszkán krémszín között! A modern kivitelű Stone szegélyek tökéletes kiegészítői álmai medencéjének. Utolsó simításként válassza ki az Önnek leginkább megfelelő medencetestet: a sík, ívelt, és öblös opcióknak köszönhetően a Waterair medencékkel a sporttól a szórakozásig minden lehetséges.

Kényelmi kiegészítők

A Luna medencék beépített Pacio lépcsőjükkel rengeteg helyet takarítanak meg. A biztonságosabb használat és a kellemes vízhőmérséklet megőrzése érdekében korlátok és riasztók, illetve védőfedelek széles skáláját is kínáljuk, így nem csak nyáron élvezheti medencéje kényelmét. Hangsúlyozza ki a medence egyedi formáját hangulatvilágítással és/vagy egy kerti pihenővel a varázslatos estékért.

Előnyök

A Luna medencék a beépített Pacio lépcsőknek köszönhetően egyszerűen lefedhetők egy formatervezett fedéllel vagy ponyvával.

Személyre szabható, egyéni formájukkal a Luna medencék minden igényt kielégítenek.

Kérje INGYENES katalógusunkat

Kérjük, minden mezőt töltsön ki.