A süllyesztett vagy félsüllyesztett medencéket általában nagyobb terekre méretezik, azonban a Waterair kisebb méretű modelleket is kínál. Ezek a mini medencék barátságos pihenőhelyet és remek nyári kikapcsolódást nyújtanak. Tetszetős külsejükkel és kiváló kivitelükkel ezek a medencék ízléses kiegészítői a kertnek.

Nagy méretű termékeinkhez hasonlóan a mini medencék is személyre szabhatóak. Egészítse ki medencéjét hangulatvilágítással, külön fürdőrésszel, színes burkolattal és peremmel: több, mint 90 modellünk és 200 000 lehetséges kombinációik között biztosan megtalálja az Önhöz leginkább illőt!

 Mini

Az Olivia Mini medencék még a legkisebb kerteknek is tökéletes kiegészítői lehetnek. Kényelmes, kis méretük és lágy formájuk meghitt pihenőhellyé teszi az Olivia medencéket. A lekerekített vonalaknak köszönhetően a medence kényelmesen körüljárható.

Medence, Olivia Mini, 4,23m x 2,37m, escalier Échelle, liner Toscane
A minta megtekintése Olivia Mini

10 m2 alatti vízfelületükkel és kompakt méreteikkel a Sara Mini medencék még a legkisebb kertekhez is ideálisak.

A sarokban elhelyezett lépcső nagyobb fürdőterületet hagy szabadon. Ezek a Waterair medencék pihenés mellett akár aquabike edzésekre is kiválóan alkalmasak. 

Medence, Sara Mini, 3,88m x 2,71m, escalier Inside, liner Menthe Medence, Sara Mini, 3,88m x 2,71m, escalier Inside, liner Menthe
A minta megtekintése Sara Mini
Medencére vágyik, de kis hely áll rendelkezésére? A funkcionális és jól felszerelt Lola bárhol megtalálja a helyét. Ez a kis beépített medence korlátozott helyigénnyel éppoly sok örömet nyújt, mint a nagyobbak.
Medence, Lola, 3,75m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toscane Medence, Lola, 3,75m x 2,96m, escalier Pacio, liner Marbella
A minta megtekintése Lola

Kérje INGYENES katalógusunkat

Kérjük, minden mezőt töltsön ki.