Medence, Lola, 3,75m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toscane Medence, Lola, 3,75m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toscane Medence, Lola, 3,75m x 2,96m, escalier Pacio, liner Marbella

Lola medence

A medence jellemzői

Modell : Lola
Méretek : 3,75m x 2,96m
Lépcső : Pacio
BurkolófalFólia : Toscane
Mini

Lola medenceLola

Az elegáns és modern kivitelű Lola mini medencék még a legszűkösebb kertbe is ideálisak. A szögletes formát kerekített sarkok teszik barátságosan lággyá, kényelmes pihenőhelyet kínálva.

Méretek

A úszómedencék Lola 3,75 m x 2,96 m méretükkel ideálisak, ha helyszűke ellenére szeretné úszómedencével kiegészíteni a kertet. A Lola úszómedencék 9 m2 teljes vízfelületet kínál.

Alapfelszereltség

A Lola mini úszómedencéket számos igény szerint személyre szabható alapfelszereléssel szállítjuk; 1,20 méteres mélységű, sík medencetest, választható szürke, mentazöld, toszkán krémszínű vagy azúrkék betét, a medence formájához illő beépített Pacio lépcső, illetve kazettás, homok- vagy kompakt szűrőrendszer.

Kényelmi kiegészítők

Tegye még kényelmesebbé Lola medencéjét Stone csúszásgátló szegélyekkel, színes hangulatvilágítással, vagy fehér ledekkel. Ezekkel a kiegészítőkkel medencéje éjszaka is csodálatos látványt nyújt. A kényelem, esztétikus megjelenés és biztonság érdekében a Lola modellek felszerelhetők védőponyvával, korlátokkal, és riasztókkal is.

Előnyök

Mivel a medence mindössze 10 m2 vízfelületű, építését nem kötelező bejelenteni, és modern kialakításának köszönhetően bármely kertbe kiválóan illik.

A Lola medencék kis méretük ellenére minden igénynek megfelelően személyre szabhatók.

Kérje INGYENES katalógusunkat

Kérjük, minden mezőt töltsön ki.