Medence, Olivia Mini, 4,23m x 2,37m, escalier Échelle, liner Toscane Medence, Olivia Mini, 4,23m x 2,37m, escalier Échelle, liner Toscane

Olivia Mini medence

A medence jellemzői

Modell : Olivia Mini 237
Méretek : 4,23m x 2,37m
Lépcső : Échelle
BurkolófalFólia : Toscane
Mini

Olivia Mini medenceOlivia Mini

Úszómedencét szeretne a kertbe, de nincs elég helye? Az Olivia Mini modell a Waterair mini medencekínálatának legújabb tagja. Ez a praktikus, egyben mutatós modell kis helyen is kényelmesen elfér. 

Kis méretük ellenére az Olivia Mini medencék játékra és pihenésre egyaránt kiválóan alkalmasak!

Méretek 

3,30 - 4,23 méretes hosszával, az Olivia Mini medence még a legkisebb kertek környezetébe is tökéletesen belesimul. Az 1,20 m mélységű, sík medencetestnek köszönhetően a kicsik sem találják magukat mély vízben. 

Alapfelszereltség 

Az Olivia Mini medencék toszkán krémszínű, azúrkék, szürke, vagy mentazöld betéttel kaphatók. Válassza ki az ízlésének leginkább megfelelő színt.

Kényelmi kiegészítők 

Számos opció áll rendelkezésére, melyekkel még kényelmesebbé teheti medencéjét. Az Orbis lépcsők például kényelmes és biztonságos hozzáférést nyújtanak. A tökéletes összhatásért egészítse ki medencéjét Stone szegélyekkel. Ezek a csúszásgátló, strapabíró és esztétikus szegélyelemek tökéletes átmenetet biztosítanak a medence és a kert között. Szerelje fel medencéjét LED világítással, hogy este is kényelmesen fürdőzhessen. 

Előnyök 

Lekerekített formájának köszönhetően a medence:

- kényelmesen körüljárható
- könnyen karbantartható
- könnyen lefedhető

Az Olivia Mini medencékkel nincs lehetetlen!

Kérje INGYENES katalógusunkat

Kérjük, minden mezőt töltsön ki.