Medence, Sara Mini, 3,88m x 2,71m, escalier Inside, liner Menthe Medence, Sara Mini, 3,88m x 2,71m, escalier Inside, liner Menthe Medence, Sara Mini, 3,88m x 2,71m, escalier Inside, liner Menthe

Sara Mini medence

A medence jellemzői

Modell : Sara Mini 03
Méretek : 3,88m x 2,71m
Lépcső : Inside
BurkolófalFólia : Menthe
Mini

Sara Mini medenceSara Mini

Mindig is saját kerti medencéről álmodott, de soha nem volt hozzá elég helye? Fedezze fel új, kis méretű Waterair Sara Mini medencéket, melyek tökéletes pihenőhelyet nyújtanak, anélkül, hogy túl sok helyet foglalnának. Praktikus kialakításuknak köszönhetően ezek a modellek rugalmasan illeszkednek kertjébe, és számos tartozékkal is kiegészíthetők.

Méretek

A Sara Mini medencéket kifejezetten kis méretű kertekbe terveztük. 3,88 m hosszukkal és 2,71 m szélességükkel tökéletes pihenőhelyet biztosítanak szép nyári napokon. Ez a medencemodell 1,20 m, lapos fenekű medencetesttel rendelkezik.

Alapfelszereltség

A Sara Mini medencék választható toszkán krémszínű, azúrkék, szürke, vagy mentazöld betéttel kaphatók. A beépített Inside lépcsők a lehető legnagyobb vízfelületet és fürdőterületet biztosítják a kényelmesebb pihenés érdekében. 

A medence a következő szűrőrendszerekkel rendelhető:

- Kazettás szűrő

- Homokszűrő

- Filwat Compact System

A legmegfelelőbb szűrőrendszer kiválasztásához forduljon a Waterair tanácsadóihoz.

Kényelmi kiegészítők

Álmai medencéjét számos hasznos tartozékkal egészítheti ki. Díszítse medencéje partjait Stone szegélyekkel; modern külsejükkel és fehérítetlen, természetes színükkel ezek a szegélyek igazán elegáns megjelenést kölcsönöznek.

A hangulatos esti fürdőzésekhez szerelje fel Mini medencéjét fehér, vagy akár színes LED világítással. Utolsó simításként kérje a medence lépcsőjét masszírozó fúvókákkal és Escalight világítással.

Előnyök

Kis méretével ideális a pihenéshez, azonban 3,5 m-t meghaladó hosszával könnyű úszásra is alkalmas, hogy formában maradhasson.

Tökéletes pihenőhely, még a legkisebb kertekben is: a Sara Mini medencék minden igényt kielégítenek!

Kérje INGYENES katalógusunkat

Kérjük, minden mezőt töltsön ki.