Medence, Elsa, 8,50m x 3,85m, escalier Enjoy, liner Toscane Medence, Elsa, 8,64m x 4,15m, escalier Enjoy, liner Gris Medence, Elsa, 12,01m x 3,57m, escalier Enjoy, liner Gris

Elsa medence

A medence jellemzői

Modell : Elsa 8-385
Méretek : 8,50m x 3,85m
Lépcső : Enjoy
BurkolófalFólia : Toscane
Ovális

Elsa medenceElsa

Fedezze fel az Elsa medencék időtlen, megkapó szépségét.

Ezt a modellt hosszúkás, letisztult forma jellemzi, mely kényelmesen körüljárható. A lágy íveknek köszönhetően ezek a medencék bármely kertbe harmonikusan illeszkednek. Bármely igényt kielégítő kialakításukkal szinte minden felhasználáshoz alkalmasak.

Méretek

A medence ovális formájú, és 6,43 - 12,01 m hosszúsággal, illetve 3,57 - 4,15 m szélességgel 8 változatban rendelhető. Az Elsa medencék beépített Enjoy lépcsőjéhez, mely nagy lépcsőfokaival ülésre is alkalmas. A lépcső igény szerint a medence négy íve közül bármelyikben elhelyezhető. A medence amatőr sportokhoz és vízi játékokhoz is alkalmas.

Előnyök

Az Elsa medencék az új Enjoy lépcsőknek köszönhetően minden eddiginél eredetibb és esztétikusabb megjelenésűek. A lépcsők praktikus kialakításúak: mivel közvetlenül a medence kiválasztott sarkába vannak építve, soha nem lesznek útban úszás közben.

Kényelmi kiegészítők

Az Elsa medencék lépcsője a kényelmes kikapcsolódás érdekében masszírozó fúvókákkal szerelhető fel. Az Escalight LED lámpák különleges hangulatot varázsolnak az éjszakai fürdőzéshez.

Alapfelszereltség

A betét több színben is elérhető: azúrkék, mentazöld, toszkán krémszínű, szürke, vagy márvány...a széles választéknak köszönhetően igazán egyedivé teheti medencéjét. Igény szerint választhat az 1,20 m vagy 1,50 m mélységű sík, öblös, vagy mélyített medencetest között, hogy medencéje valóban minden igényének megfeleljen.

Kérje INGYENES katalógusunkat

Kérjük, minden mezőt töltsön ki.