Medence, Olivia, 5,16m x 2,37m, escalier Échelle, liner Toscane Medence, Olivia, 5,16m x 2,37m, escalier Échelle, liner Toscane Medence, Olivia, 6,68m x 2,96m, escalier Échelle, liner Blanc Medence, Olivia, 6,68m x 2,96m, escalier Échelle, liner Blanc Medence, Olivia, 7,87m x 4,15m, escalier Római, liner Szürke márványos Medence, Olivia, 5,75m x 2,96m, escalier Paso, liner Gris Medence, Olivia, 5,75m x 2,96m, escalier Paso, liner Gris Medence, Olivia, 7,87m x 4,15m, escalier Római, liner Szürke márványos Medence, Olivia, 8,80m x 4,15m, escalier Échelle, liner Toscane

Olivia medence

A medence jellemzői

Modell : Olivia 1.237
Méretek : 5,16m x 2,37m
Lépcső : Échelle
BurkolófalFólia : Toscane
Ovális

Olivia medenceOlivia

Úszómedencét szeretne a kertbe, de tart a helyhiánytól? Válassza az Olivia úszómedencét, mely nem csak esztétikus, hanem praktikus is! Ovális formájának köszönhetően ez a medence bármely terephez kiválóan illeszkedik. Klasszikus vonalaival ez a medence értékes és ízléses kiegészítője lehet otthonának, valamint az egész család számára kiváló helyet kínál játékhoz és pihenéshez egyaránt. Jó helykihasználásának köszönhetően a medence úszásra is alkalmas méretű.

Méretek

Az Olivia úszómedencék szinte korlátlan választékot kínálnak. 4,23 m - 10,33 m, hosszukkal arányosan növekszik szélességük, mely 2,37 m-től 4,75 m-ig terjedhet (igény szerint más méretek is rendelhetők). Rugalmas méretezésének köszönhetően bármely terephez kiválóan illeszkedik a választott mérettől függően. Ovális medencéink akár sportúszásra is alkalmas, 11,95 m x 3,57 m méretben is rendelhetők.

Alapfelszereltség

Mentazöld, azúrkék, szürke, toszkán krémszínű vagy márványhatású betét, a medence stílusától függően. Attól függően, hogy inkább pihenésre vagy sportolásra tervezi használni a medencét, választhat a 1,20 m vagy 1,50 m sík, illetve íves medencetest, valamint kis és nagy méret között.

Kényelmi kiegészítők

Az Olivia medencék számos opcionális tartozékkal szerelhetők fel. A formától és mérettől függően a medence Orbis, Paso, vagy Roman lépcsővel rendelhető.

A medence szegélye szintén testre szabható: a Stone szegélyek modern megjelenést kölcsönöznek a medencének. Szilárd, csúszásgátló felületükkel biztonságosabbá teszik a medence peremét. A medence a teljes védelem érdekében riasztóval, fedéllel, vagy ponyvával is ellátható.

Előnyök

Az ovális medencék formájuknak köszönhetően könnyen lefedhetők egy egyszerű ponyvával vagy tetővel. A lekerekített forma barátságos megjelenést és kényelmes teret biztosít az úszáshoz. A sportosabb úszók számára az Olivia medencék úszósávval is elláthatók. 

Az Olivia medencék kis és nagy méretben egyaránt megfelelnek minden igényének.

Kérje INGYENES katalógusunkat

Kérjük, minden mezőt töltsön ki.