Medence, Sofia, 7,16m x 4,36m x 3,72m, escalier Enjoy, liner Toscane Medence, Sofia, 7,16m x 4,36m x 3,72m, escalier Enjoy, liner Toscane Medence, Sofia, 7,16m x 4,36m x 3,72m, liner Toscane

Sofia medence

A medence jellemzői

Modell : Sofia 07
Méretek : 7,16m x 4,36m x 3,72m
Lépcső : Enjoy
BurkolófalFólia : Toscane
Vese

Sofia medenceSofia

Esztétikus, modern megjelenésükkel a Sofia medencék bárkit elcsábítanak. Vese formájukkal tökéletesen illeszkednek a kert kialakításához. Fedezze fel a Waterair legújabb alkotásának előnyeit. 

Méretek

A Sofia medencék 4 méretben rendelhetők. A medencék hossza 6,04 m és 9,05 m között, szélessége pedig 3,53 m és 5,36 m között választható, 17 - 38 m2 vízfelülettel. A széles méretválasztéknak köszönhetően a medencék bármely kertbe beépíthetők. 

Alapfelszereltség

A Sofia medencék beépített Enjoy lépcsőkkel rendelkeznek, és toszkán krémszínű, azúrkék, szürke, és mentazöld betéttel rendelhetők. 

Rendelje medencéjét sík, 1,20 m mélységű, vagy mélyített medencetesttel. 

A medence a következő szűrőrendszerekkel rendelhető:

- Kazettás szűrő

- Homokszűrő

- Filwat Compact System

A legmegfelelőbb szűrőrendszer kiválasztásához forduljon a Waterair tanácsadóihoz.

Kényelmi kiegészítők

Egészítse ki pihenőhelyét a Waterair tartozékok széles kínálatával. Szerelje fel medencéjét például 1,50 m mélységű, sík medencetesttel, márványmintás betéttel és strapabíró, mutatós Stone szegélyekkel. Válasszon a Locatec, Locaroc, és Locatec Premium szűrőrendszerek közül. 

Tegye még kényelmesebbé és élvezetesebbé a fürdőzést két ugrás között masszírozó fúvókákkal, vagy ússzon az áramlással szemben az igazán intenzív edzéshez. 

Ha szeret éjszaka fürdőzni, szerelje fel a medencét fehér, vagy akár színes LED hangulatvilágítással. 

Előnyök

A beépített lépcső segítségével a medence teljes vízfelületét kihasználhatja úszás közben. 

A vese alakú Sofia modellek könnyen lefedhetők védőtetővel és ponyvával egyaránt. Esztétikus megjelenésüknek és viszonylag kis méretüknek köszönhetően ezek a medencék bármely kertbe tökéletesen illeszkednek. 

Válassza a személyre szabható Sofia medencéket, és alakítsa ki álmai pihenőhelyét!

Kérje INGYENES katalógusunkat

Kérjük, minden mezőt töltsön ki.