Szűrés

Válasszon a medencéjének megfelelő szűrési rendszert.
A víz és a környezet tisztelete a Piscines Waterair számára különlegesen fontos. Tudta Ön, hogy egy jól karbantartott medence soha nem ürül ki? Ezért fontos, hogy megfelelő szűrési rendszert válasszon jó minőségű karbantartó anyagokkal kombinálva: ez a garancia a tiszta és egészséges vízre, és főleg az alacsony vízfogyasztásra.
Többfunkciós és fejleszthető technikai helyiség

A Piscines WATERAIR exkluzív koncepciója, a Locatec® egy többfunkciós technikai helyiség, esztétikus és praktikus, a használat során optimális kényelmet biztosít.

Locatec® Premium

Locatec® PremiumLocatec® PremiumLocatec® Premium

Többfunkciós és fejleszthető technikai helyiség

A Locatec® Premium összesíti a Locatec® összes előnyét, de még több komfort felszerelés tartozik hozzá. A zuhanytálcán az elegáns hatást fokozó, természetes fa megjelenésű és tapintású rács található.
A Locatec® Premium átfolyás-csatlakozóval és sós elektrolízis előszereléssel rendelkezik.

A WATERAIR által létrehozott és a TÜV által tanúsított (N°R60022656) Filwat Compact System® 35 m2-nél kisebb felülettel rendelkező medencékhez való (kivéve nagy fürdőt).

A Piscines Waterair hagyományos szűrőbetétes szűrést kínál, amelyet a medence közelében egy technikai helyiségben vagy a ház alagsorában kell elhelyezni.

A homokszűrő rendszer, valamint a szűrőbetétes szűrő könnyen elhelyezhető a medence közelében lévő technikai helyiségben, vagy a ház alagsorában.
Előszerelt szűrés

Intelligens technikai helyiség kis- és közepes medencékhez. Gyárilag előszerelt, praktikus és könnyen telepíthető.

Kérje INGYENES katalógusunkat

Kérjük, minden mezőt töltsön ki.